• Tel: +31 6 204 358 23 - welcome@shureluck.nl - Stichting Shureluck
 • Tel:  +31 6 204 358 23 - Stichting Shureluck 
Wat als u hoort dat...
ABN-AMRO U 1000-EN EURO’S TE VEEL RENTE HEEFT BEREKEND... 
ABN-AMRO is niet eerlijk tegen ondernemers. Ik ontdekte in 2019 dat ik jarenlang te veel rente had betaald op mijn rekening-courantkrediet. Die rente is variabel en had fors moeten dalen…maar ABN AMRO heeft de rente sinds 2009 niet meer verlaagd. Namens mijzelf en 100-en ondernemers heb ik hierover geklaagd bij de bank. Maar ABN-AMRO reageert zoals deze bank altijd reageert: ARROGANT en AFWIJZEND. Dat pikken we niet!
Heeft of had u een rekening-courantkrediet bij ABN AMRO?
Ja
Nee
Beantwoord deze korte 30-seconden vragenlijst en ontdek of u waarschijnlijk te veel rente heeft betaald.
Launch
Your Product
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id quam harum ducimus cupiditate similique quisquam et deserunt, recusandae.
we will not spam or rent your information
  Doe mee aan de collectieve schadeclaim tegen ABN AMRO ABN-AMRO gedraagt zich als een vampier die kleine, kwetsbare, ondernemers en ZZP’ers sinds 2009 genadeloos leegzuigt met hun woekerrente op rekening-courantkrediet.
has been featured in:
10 jaar lang
te veel rente betaald
Hallo, mijn naam is Frank Jansen. Oprichter en voorzitter van Stichting Shureluck. Ik ben van oorsprong jurist financieel recht en houdt mij bezig met het onderzoeken en organiseren van compensatie voor financiële fraude. 
 
In 2019 keek ik vol verbazing naar de rente die ABN AMRO mij in rekening bracht. Zo hoog terwijl de marktrentes onder 0% waren gedaald. Dat kan toch niet waar zijn? Ik verdiepte mij verder in hoe de bank de kredietrente nu precies berekend.
Frank Jansen.
Al 7+ jaar jurist financieel recht. Kennis van de financiële sector, de banken wereld en een goed gevoel voor rechtvaardigheid. 

Vandaag de dag ben ik voorzitter van Stichting Shureluck. De Stichting helpt ondernemers en ZZP’ers met een rekening-courantkrediet bij ABN AMRO om de onredelijk hoge rente terug te claimen. 
"Ik had 5% te veel rente voor mijn rekening-courantkrediet betaald. Niet slechts een keer, maar 10 jaar lang!"
ALLEEN INDIEN U EEN REKENING-COURANTKREDIET HEEFT/HAD
Rente Rekening Courant
Uw variabele rente bestaat uit:
 • De rente die ABN AMRO betaalt om zelf geld te lenen voordat ze het aan u kunnen uitlenen: In 2008 was dit +5.4% en in 2019 gedaald naar -0,368%. Een verschil van 5,8%!
 • Opslag: algemene kosten, een opslag afhankelijk van uw branche en de winstmarge van ABN-AMRO

Tot 2008 steeg de rente die ABN AMRO moest betalen om zelf geld te lenen. Daarom verhoogde zij ook de rente op rekening-courantkrediet. Na 2008 daalde de rente die ABN AMRO moest betalen maar de rente die ondernemers moesten betalen bleef onveranderd hoog op 10,498%. Dat betekent dat de bank haar kosten en winstmarge FORS heeft verhoogd zonder dat kenbaar te maken. Dat ontkent de bank ook niet..maar omdat het totaal tarief niet is gewijzigd ‘hoefde de bank daar geen melding van te maken’. ONZIN!

STIEKeM DOEN
IS HET DeVIES VAN ABN-AMRO
Als ondernemer houd ik goed in de gaten waar mijn geld heen gaat en of de facturen van mijn leveranciers wel kloppen. Toch controleerde ik nooit de rente die ABN AMRO mij rekende. Want die bank moet ik toch kunnen vertrouwen, dacht ik. Niet dus.

Heimelijk heeft ABN AMRO mij en andere ondernemers en ZZP’ers dom gehouden. Het rentetarief is heel moeilijk vindbaar gemaakt in de online bankieren omgeving. Daar zijn niet minder dan 6 kliks voor nodig om het te vinden... als het u überhaupt lukt om het tarief te vinden. Bij- en afschrijvingen worden gecommuniceerd via bankafschriften. Steeds meer ondernemers kiezen ervoor deze post niet te ontvangen en online te bekijken. ABN -AMRO gebruikt juist deze bankafschriften om een rentewijziging te communiceren. Maar als u deze afschriften ook niet meer ontvangt dan merkt u helemaal niets want de bank doet er verder het zwijgen toe.

100-en ondernemers hebben via Stichting Shureluck geklaagd bij ABN AMRO. De bank weigert resoluut om ons tegemoet te komen. Afgelopen jaren hebben alle grote banken rechtszaken verloren waarin het niet volledig doorgeven van het juiste Euribor tarief centraal stond. Ook Kifid, het financiële klachteninstituut voor particulieren, is nu dezelfde mening toegedaan: banken mogen zich niet verrijken ten nadele van hun klanten. Hierdoor ontving een particuliere klant €34.000 terug aan onverschuldigd betaalde rente! 
"..een particuliere klant met een rekening-courantkrediet van voor 2009 betaalde €34.000 teveel en kreeg dit bedrag terug! Voor ondernemers kan dit bedrag zo maar hoger zijn.."
Samen
Staan we sterk
Dit is waarom Stichting Shureluck is ontstaan. Via de stichting helpen wij nu ondernemers en particulieren hun te veel betaalde rente terug te vragen bij de bank.

Het koste mij ooit veel tijd om alles precies uit te zoeken en nog meer tijd voordat ik wist hoe ik contact met de bank kon krijgen. 

Gaandeweg leerde ik dat je als individu niet sterk genoeg staat tegenover een bank. Hierdoor kunnen we via Stichting Shureluck namens alle leden tegelijk een claim indienen. Via deze "massa-claim" staan wij veel sterker dan dat u als individu staat. 

Meld u daarom nu aan voor Stichting Shureluck zodat we samen als een groep een vuist kunnen maken en als collectief terug kunnen claimen wat van ons is. 

Dit zijn de voorwaarden: 
 • Een nog te selecteren notaris zal worden gevraagd een oogje in het zeil te houden voor wat betreft de inkomsten en uitgaven op de derdengelden rekening van de Stichting. Ook zullen we een Raad van Advies installeren waarmee we zullen overleggen over de te nemen acties in de procedure;
 • ​Wij hebben minimaal 2,500 aanmeldingen nodig om het budget te creëren voor de procedure. We verwachten dat de bank zich maximaal zal verzetten. Halverwege de procedure op moeten houden wegens gebrek aan middelen proberen we te voorkomen. 2.500 boze ondernemers maken echt wel indruk op de directieleden van de bank;
 • ​No Cure No Pay: als het lukt om de rechters te overtuigen een vergoeding toe te kennen, of als ABN-AMRO kiest voor een schikking, dan komt de Stichting 12,5% van het bereikte resultaat toe: de rest is voor de aangemelde ondernemers;

  Dus klik op de knop hieronder om u zelf aan te melden.
  ALLEEN INDIEN U EEN REKENING-COURANTKREDIET HEEFT/HAD
  Shureluck | Copyright ©2019 | All Rights Reserved
  Disclaimer: “Hoewel wij onze uiterste best voor u zullen doen kunnen wij namens u de bank alleen verzoeken de onverschuldigd betaalde rente aan u terug te betalen. Het is geen garantie dat de bank dit direct zal doen. Er zal onderhandeld moeten worden waarbij de uitkomst van tevoren niet vast staat. U kunt derhalve geen rechten onttrekken aan deze reclame uiting. Het is een vrijblijvend aanbod om tot uitwisseling van informatie te komen. Het voeren van een gerechtelijke procedure maakt geen onderdeel uit van de Rente Check”
  Powered By ClickFunnels.com